| 110 | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
hayal ötesi Admin
| |
| |
hayal ötesi Admin
| Konu: DİSKOGRAFİ Salı Kas. 13, 2007 6:21 pm | |
| Atomların Harika Dünyası Albüm Çıkış Tarihi : 2005 Müzik Şirketi : EMI / Kent Şarkı İsmi 1 - Bu Benim Dünyam 2 - F2 3 - Özledim Seni 4 - Tuzak 5 - Çünkü 6 - Gölge 7 - Bitti mi? 8 - Hep Beni Sevsen 10 - Gitme 11 - Aramıza Hoşgeldin Kontrol Albüm Çıkış Tarihi : 2007 Müzik Şirketi : - Şarkı İsmi 1 - Hayat 1 - Kimse Bilmez 2 - Uyuduysan 4 - Dünya 5 - Tek Tek 6 - Kayıp Kentin İnsanları 8 - Ağlama 9 - Düştüm 10 - Sustum 11 - Çocuk Parkı | |
|
| |
hayal ötesi Admin
| Konu: Atomların Harika Dünyası Albümü İçindeki Şarkıların Sözleri Salı Kas. 13, 2007 6:26 pm | |
| Bu Benim Dünyam
Kalbini kıran sözcükler değildi hiçbiri Sen duymak istediklerini duydun bahanendi gerisi İstersen ardına bakmadan cık git hayatımdan Dön dolaş geliceğin yer yine benim odam
Bu benim dünyam Çık git hayatımdan Dönmek istesen kimin umrunda Bu senin hatan
Ezileni oynamaktan sıkılan bu ruhum Sen gerçekleri unutalı çok olmuş kayboldun Zamanla unutursun belki bu yenilgiyi Ne ilk ne de son bu benim savaşım değil ki
Bu benim dünyam Cık git hayatımdan Dönmek istesen kimin umrunda Bu senin hatan
Bu benim dünyam Cık git hayatımdan Dönmek istesen kimin umrunda Bu senin hatan
En son tarafından Salı Kas. 13, 2007 6:29 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
hayal ötesi Admin
| Konu: Geri: 110 Salı Kas. 13, 2007 6:27 pm | |
| F2
Bu şehir uyumaz bilesin Sokaklar çağırır sessizce Yollar tek dostum bu gece Sınırı zorlayan bir aşk için Hedefime ulaşmak zor gibi Ama ben kimseyi takmam ki
Gece uzun nerdeyiz Gece soğuk biz kimiz
İstediğin yerde seninle Savaşmaya gücün varsa benle...
En son tarafından Salı Kas. 13, 2007 6:28 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
| |
hayal ötesi Admin
| Konu: Geri: 110 Salı Kas. 13, 2007 6:27 pm | |
| Özledim Seni Özledim seni bu gün sebep yokken Uzansam hayallere dokunurum sandım bak Yıllar geçmiş üstümüzden Hala ilk günkü gibi aklımdasın Özledim seni özledim seni Özledim seni özledim seni Sen duyduğum En güzel cümlenin en güzel öznesi Tanrının unuttuğu bu kentte Cennetten düşen bi manzara gibi Özledim seni özledim seni Özledim seni özledim seni Söyleyecek çok sözüm vardı Hepsi yarım kaldı Neler ummuştum hayattan Elimde ne kaldı Kırılan kalbim miydi yoksa Karnımdaki bu sancıyla Küflenmiş ruhum unutmadı Unutmadı seni hala Özledim seni özledim seni Özledim seni özledim seni... | |
|
| |
hayal ötesi Admin
| Konu: Geri: 110 Salı Kas. 13, 2007 6:30 pm | |
| Tuzak
Bilerek dayandıysan oynadığı bütün oyunlara Görmekten kaçtıysan, kaçmaktan yorulduysan
Gider ama hep döner, her zaman aynı sözler Üzme hiç kendini aynı sahneler Yanında ama hep uzak, geç olmadan bırak Çünkü bunlar hep sana tuzak
Giderek zorlaştıysa katlanmak yalanlara Nedensiz kaldıysan, bilerek unuttuysan
Gider ama hep döner, her zaman aynı sözler Üzme hiç kendini aynı sahneler Yanında ama hep uzak, geç olmadan bırak Çünkü bunlar hep sana tuzak | |
|
| |
hayal ötesi Admin
| Konu: Geri: 110 Salı Kas. 13, 2007 6:31 pm | |
| Çünkü
Seni anlattım sayfalarca Bende kalan neyin varsa Bir şişeye koydum sonunda Denize attım
Benden uzak ol istedim Düşünmekten vazgeçtim Kaçtım saklandım ormanın içinde Kimse bulmasın istedim
Çünkü seni Sevmeye, görmeye gücüm yok benim Basit bir cümleden ibaretim Seni unutmaya çok istekliydim Beceremedim
Kırıldı düşler sözlerinde Bir çocuğun gözlerinde Öldürdüğün bir aşktı bu Sakladım çekmecemde Benden uzak ol istedim Düşünmekten vazgeçtim Kaçtım saklandım ormanın içinde Kimse bulmasın istedim
Çünkü seni Sevmeye, görmeye gücüm yok benim Basit bir cümleden ibaretim Seni unutmaya çok istekliydim Beceremedim
En son tarafından Salı Kas. 13, 2007 6:32 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
hayal ötesi Admin
| Konu: Geri: 110 Salı Kas. 13, 2007 6:32 pm | |
| Gölge Çok yalnızım Sevdiğim herkesten Çok uzağım Çok yalnızım Yaptığım 1 hatayım
Bak savaştım Yara aldım ama hiç kaçmadım Çok yoruldum Sonunda anladım ki Unutulmuşum
Karanlıkta yürüyen 1 gölgeyim aslında İnsanlar geçer yanımdan Ama hatırlamazlar Adımı 1 daha Bir hikaye tanıdık Dilimin ucunda Hatırlamaya çalıştıkça Acı vermiş daha fazla | |
|
| |
hayal ötesi Admin
| Konu: Geri: 110 Salı Kas. 13, 2007 6:33 pm | |
| Bitti mi?
Bitti mi Demek seni hiç anlamadım Sen hep verdin,ben aldım Zaten ben adam değilim ama Yeter artık çok sıkıldım
Bitti mi söyleyeceklerin Yıllarca biriktirdiklerin Buruşuk kağıtlar gibisin Sen ve gereksiz tüm cümlelerin
Bunca zaman zor dayanmış Benle hayat ızdırapmış Belki şizofren bir aşkmış ama Yeter artık çok sıkıldım
Bitti mi söyleyeceklerin Yıllarca biriktirdiklerin Buruşuk kağıtlar gibisin Sen ve gereksiz tüm cümlelerin | |
|
| |
hayal ötesi Admin
| Konu: Geri: 110 Salı Kas. 13, 2007 6:33 pm | |
| Hep Beni Sevsen
Çok yordun beni dedi Çocukça tavırlarınla Belki dönerim dedi Büyürsen karşımda Hayallerini topladı Küçük bir çantada Ve son bir elveda Tüm yaşananlara
Şimdi kapı çalsa Sen elinde bavulunla
Sevgilim ben geldim desen Kaldığımız yerden Sevgilim ben geldim desen Hep beni sevsen
Bekledim günlerce Penceremde gizlice Belki dedim affeder Döner bu gece
Şimdi kapı çalsa Sen elinde bavulunla
Sevgilim ben geldim desen Kaldığımız yerden Sevgilim ben geldim desen Hep beni sevsen | |
|
| |
hayal ötesi Admin
| Konu: Geri: 110 Salı Kas. 13, 2007 6:35 pm | |
| Gitme Dur gitme Beni böyle öldürme Sus dinle Şehir çok sessiz bu gece
Sonunda anladım Sensiz çok yalnızım Hatalıyım Ben sana aşığım
Gitme Beni öldürme Ruhum dayanmaz bu sessizliğe Gitme Beni öldürme Kalbim dayanmaz bu gidişe | |
|
| |
hayal ötesi Admin
| Konu: Geri: 110 Salı Kas. 13, 2007 6:35 pm | |
| Aramıza Hoşgeldin Bilirsin herkesin ortasında Söyleyemem öyle ulu orta Duymak istediklerini Kandırma kendini Aradığın aşklar filmlerde Beklediğin adam öykülerde Unuttun gerçekleri Kandırma kendini Zamanla hepimiz öğrendik Yaşadığımız aşklara yenildik Aramıza hoşgeldin sonunda Gerçekler canını yaksa da Derin izler bırakır ruhunda Beklediğini bulamadığında Üzgünsen ardına baktığında Gözü yaşlı hatıra Geçer bir gün hayatı anlayınca Kusursuz aşkın hayaliyle Sarıldığın pembe düşlerse Tüm beklediklerin Kandırma kendini Zamanla hepimiz öğrendik Yaşadığımız aşklara yenildik Aramıza hoşgeldin sonunda Gerçekler canını yaksa da Derin izler bırakır ruhunda Beklediğini bulamadığında Üzgünsen ardına baktığında Gözü yaşlı hatıra Geçer bir gün hayatı anlayınca (belki senden...belki benden...bir damla yaş akar gider dünyaya...) Zamanla hepimiz öğrendik Yaşadığımız aşklara yenildik Aramıza hoşgeldin sonunda Gerçekler canını yaksa da Derin izler bırakır ruhunda Beklediğini bulamadığında Üzgünsen ardına baktığında Gözü yaşlı hatıra Geçer bir gün hayatı anlayınca | |
|
| |
| 110 | |
|